m

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit.

m

Na početku poslovanja, „MADEKO 2019“ DOO je bio porodični posao, nije bilo zaposlenih radnika, posao su obavljali članovi porodice. Registovali smo se kao veleprodaja.

Nakon nekog vremena. “MADEKO 2019” DOO se registruje kao prerada živinskog mesa. Implementira HACCP sistem za bezbednosti hrane, sarađujući sa akreditovanim ustanovama i specijalizovanom konsultantskom kućom. Počinjemo sa proizvodnjom sopstvenih proizvoda. Posao se brzo razvija. U prodaju plasiramo svoje proizvode, kao i sveže pileće meso. Radi plasiranja svojih proizvoda, van granica Srbije, “MADEKO 2019” DOO, dobija izvoznu dozvolu.

Svoje aktivnosti usmeravamo u razvoj proizvodnje i vlastite komercijalne i stručne službe. Danas, sa ponosom možemo reći da “MADEKO 2019” DOO  ima preko 20 zaposlenih.

Izrasli smo u ozbiljno malo preduzeće, koje plasmanom i distribucijom svežeg pilećeg mesa kao i pilećih proizvoda, ispunjava sva očekivanja svojih potrošača. Danas snabdevamo preko 1000 zadovoljnih kupaca, a naše proizvode možete pronaći u svim bolje snadbevenim prodavnicama I marketima širom Srbije.

Kontinuiranim rastom i razvojem, osiguranim kroz kvalitetnu robu, uslugu i profesionalnost u radu sa našim kupcima i dobavljačima “MADEKO 2019” DOO se svrstao u red privatnih preduzeća, koje je sposobno da odgovori svim zahtevima modernog tržišta.

Naš dugoročni cilj u procesu razvoja i rasta kompanije je snabdevanje tržišta sa kvalitetnim i dobrim proizvodima. Poslovna politika koju pratimo je uspešna i dugotrajna saradnja na obostrano zadovoljstvo i poštovanje naših korisnika. Svim snagama se trudimo da povećamo naš udeo na tržištu mesa i mesnih prerađevina,

Postizanje naših ciljeva i visokih standarda omogućavaju nam dela, trud i preciznost naših zaposlenih, a dosadašnji rezultati i uspesi nas motivišu da budemo otvoreni za nova znanja, da učimo i da se razvijamo, da budemo što konkurentniji na tržištu.

KVALITET PROIZVODA

Na prvom mestu nam je kvalitet proizvoda jer vaše zadovoljstvo proizilazi prvenstveno iz kvaliteta.

RAZNOVRSNOST

Sveže pileće meso, pileće prerađevine, pohovani sir. Sve proizvode pogledajte klikom na link ispod.

CENOVNA DOSTUPNOST

Oduvek ste želeli da pronađete dobavljača sa kvalitetnim, a cenovnom dostupnim proizvodima!? Na pravom ste mestu.

Zadovoljan kupac - zadovoljni mi!

Sarađujemo sa velikim brojem firmi, ugostiteljskih objekata i trgovinskih lanaca. Naši proizvodi su se svojim kvalitetom i ukusom brzo izdvojili od konkurencije. Ukoliko niste imali priliku da sarađujete sa nama, vreme je da se upoznamo. Dostupni smo Vam putem bilo kog od navedenih kontakata na kontakt stranici.